De Itovi scanner is nog niet zo bekend in Nederland en België.
 
De Itoviscan is een klein en handzaam apparaat. De Itoviscan kan elke unieke frequentie in ons lichaam meten en registreren en vertaald dit naar 273 biomarkers. Biomarkers zijn delen van het lichaam zoals organen, wervels of andere biologische systemen. Frequenties die veranderingen teweeg brengen worden opgeslagen als onopgeloste biomarkers. Het aantal onopgeloste biomarkers is GEEN indicatie van een slechte gezondheid, maar laat zien welke disbalans in het lichaam aangepakt mag worden.
 
Als de scan is afgerond (scan duurt ongeveer 1,5 minuut), zijn het aantal onopgeloste biomarkers geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk Itovi rapport. In het rapport staan de oliën en/of supplementen die jouw lichaam of eventueel van je dieren op dat moment aangeeft nodig te hebben. Dit kan gaan om lichamelijke issues maar ook mentaal en spiritueel valt er veel uit af te lezen. Met dit advies kun je vervolgens je lichaam ondersteunen en weer terug in balans brengen.
Als de scan is gemaakt bespreken we de uitslag en kunnen we u adviseren. Daarnaast word de uitslag van de scan ook altijd via de mail naar u toegestuurd. De Itovi scan is geschikt voor iedereen, jong, oud, zwangeren, mensen met een pacemaker en dieren.
 
Ben je nieuwsgierig geworden? Boek dan nu een persoonlijke Itovi scan afspraak en ontdek welke oliën en/of supplementen jou, je gezin en je dieren kunnen ondersteunen.
 
Kosten voor een scan 15 euro Schaf je na aanleiding van de scan een van de doTERRA s starterskit aan binnen 14 dagen, dan krijg je de kosten van de Itovi scan terug gestort. doTERRA gebruikers die door mij zijn ingeschreven kunnen uiteraard ook de scan doen tegen een gereduceerd tarief van 7,50 euro per scan.
 
Wil je zelf een Itovi scanner aanschaffen? of voor je eigen bedrijf inzetten? Dan kun je deze bestellen via onderstaande link:
 
Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. email: claudia@enjoil.nl of op telefoon nummer 06-14803297